перед зливою...

…і справді, якесь дивне насувається здалеку моргання,
у тривозі мовчки здригається чорне провалля неба,
немов би на другому краї світу спалахує вогнями чорна ніч,
блимає обрій очима вовчиці, зриває вітер з тиші маску,
торкається довкілля, наближається грізна буря…


Рецензии