Стриптизерша- украинский язык
Вона ефектно так на "рулі" вся крутилась,
Повільно одяг весь знімаючи з себе...
Ти підійшов до сцени, і її дівоче тіло
Все вигиналось, ніби тільки для тебе...
Ти вийняв гроші, показав, вона з тобою
Нараз до «нумеру» погодилась піти.
Привів, налив, в широке ліжко за собою
ЇЇ, роздягнену, за руку став тягти.
Ти так сопів, тупий, "поюзаний" кабане,
Тобі "приперло" поскоріше це зробить!
Тобі плювати на якісь "сердечні рани"-
Товста "лопата" завжди може їх купить.
Ти недалеким зовсім був уже від цілі.
Та- раптом різко телефон почав "співать"...
Привставши з ліжка, телефон вона схопила,
І вмить з коханцем швидко стала розмовлять.
Щебече ніжно, вигинає голе тіло...
А ти сопеш, один знімаючи труси...
Товстий придурку- їй нема до тебе діла!
Розмова поки- підождеш з оцим усим!..
Вона "Цьом-цьом - у тел - тебе я не забуду"...
А ти сидиш і все чекаєш "світлу мить..."
-"ну, почекай! Ще мить- і я уся твоєю буду!
Дай тільки з хлопцем ти мені договорить..."
адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=471176
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 09.01.2014
автор: Сокольник
Свидетельство о публикации №114102811391