диптих акровiршiв Слава Украiнi та Лист до героя
Любила і любить Вона нас рідненька,
А скільки прекрасного нам дарувала:
Всім мужності дала,кохати привчала,
Адже так безмежно Вона нас кохала
У хаті у власній коли, у неволі,
Коли ми голодні були, коли голі,
Рука материнська нас пестила чуйно,
А ниви родили все рясно та буйно!
Її боронити вовіки завзято
Наш вфчний урок і єдине, що свято,
І все, про що гідно вкраїнцю співати!
!
************************************
Герою, що лист цей тримаєш в руках,
Енергія роду в твоїх кулаках,
Рука твоя дужа, бо міць в ній первинна,
Огонь не поставить тебе на коліна!
Я вірю у тебе, бо віриш ти правді,
Ми виграєм, друже, повір в це, насправді!
Сини ж бо єдиної, вічної Неньки
Любила і любить вона нас рідненка,
А скільки прекрасного нам дарувала:
Всім мужності дала, кохати привчала,
Адже так безтямно Вона нас кохає!
!
Свидетельство о публикации №114102707322