***

вірогідність того, що ти повернешься дорівнює нулю.
точно так само, як вірогідність того, що я забуду.
я не забуду твої теплі слова, не забуду як я тебе люблю.
я не зможу вилікуватися від тебе, бо ти не просто застуда.

ти - мій маленький Всесвіт, коханий.
так, ти не просто застуда, ти - невиліковна хвороба.
трагічно, що ти ніколи не подаруєш мені тюльпани,
коханий, за тобою тужить уся Європа.

мабуть, ти - моя найбільша винагорода.
але до того ж, ти - моє найстрашніше покарання.
слухати твій голос, тримати твої руки - суцільна насолода...
і моє найбільш нездійсненне бажання.


Рецензии