Зiрване листя

Жовтень зриває безжалісно листя,
Листя беззахисне падає ниць.
Вітер пронизливим голосом свище,
Влітку - бешкетник і кат восени.

Кидає листя на землю недбало,
Різко здіймає і знову униз...
Мешканці сходу на мир зачекались.
Кожен страждає, як зірваний лист!

                26.10.14
                Донецьк


Рецензии