А там, за горизонтом...
А там,за ним, гучні свинцеві черги,
А там,за ним,политий кров'ю фронт,
Такий як в сорок першому,у червні.
А там, за горизонтом, сиза даль,
Там падають один за одним кревні ,
В очах їх застига гірський кришталь,
Гай вітром завиває пісні ревні...
Свидетельство о публикации №114102608696