Не надо слов

Не надо слов, не надо...
Помолчи!
Слова уносит ветер,
Их забудешь.
И о любви своей
Не говори,
Ты, словом, невзначай,
Её разрушишь.
В глаза любимой посмотри
Скорей,
И ты увидишь в них огонь
Любви.
И станет на душе твоей
Светлей...
И, ты, исполнишь все её
Мечты.

***

Не треба слів,не треба...
Помовчи
Слова віднесе вітер,їх забудеш
І про кохання своє не кажи
Лиш поруч будь, підтримати зумій
В очі коханій подивись своїй
І запалає в них кохання
І зрозумієш всі її бажання.

розмістив Володимир.http://vkontakte.ru/id51756997
Вірш про кохання № 5802


Рецензии