Карпатська молитва
стелиться імла,
десь палахкотить вогнями
Матінка-земля;
скільки річок перелито
у ліси між гір,
стільки й нашої молитви,
Янголе, повір.
Як молюсь за Україну
серед ясних днин,
знають, лишень, полонини
і Господь один!
Чують, лишень,полонини
і Господь один!..
Свидетельство о публикации №114102600377
С уважением
Николина Вальд 15.12.2014 14:50 Заявить о нарушении
Алексей Радзей 10.01.2015 13:01 Заявить о нарушении