Символи украiни

Мій щірий символ України - 
Це мирне небо й степ широкий 
Які з покон віків й донині 
Нам хліб родять багато років  

Мій символ - люди працьовиті, 
Яким по силам все зробити. 
До справи кожен має сприті 
Та може іншого навчити.  

Мій символ - мова мелодійна, 
Що лине у просторі вільнім. 
Що підбадьорює та сильно 
Вплітається своїм корінням 

Мій символ - це краса дівоча 
З вінком та стрічками в волоссі 
Її відверті карі очі 
З душею чистою як у росі. 

Люблю таку я Україну 
Що своїх друзів упізнає! 
Що в єдності здобуде силу! 
Своє слов'янське пам'ятає! 

Я проголошую повагу 
До ветеранів та їх справи, 
Що врятували нас від страху,
Що Батьківщину захищали!  

Таку країну я шаную! 
Її я пестую з любов'ю! 
Тільки таку я декларую 
І понесу в душі з собою! 


Рецензии