Диптих Осень
мрево меж стогов.
Рыжекудра Осень-дева
скинула оков
и летит теперь над полем
Ангел меж лесов,
изъявляя добру волю -
багряной покров...
********************
Дивуюсь я барвам осіннім яскравим,
що в них потопає гай,
канадськії клени багрянцем палають,
в верхівках осин - барвограй!
І гублять дерева листочки тендітні,
що мріють лишень танцювать;
вони всі малі, ще зовсім малолітні
-все рівно додолу летять!
Гей,Вітре,вернися та їм пригодися,
нехай хоч побачать світ;
можливо,навчилися б в небі літати,
і легше їм стало би розпізнавати
падіння-паріння й політ...
Свидетельство о публикации №114102600227