безутомний...

 
…злився з шелестом листя вітер,
наче в зелене море, у неспокій лісу
полинули хмари запахом світу,
і з’єдналися думки наших снів
із чаруючим зіллям Любові.
долинаючи щастям із мрій,
переповнюючи душі почуттями,
перегортаючи сторінки життя
не питаючи навіть дозволу,
чи то знаючи, чи здогадуючись,
що все одно закінчиться шлях.
у порожній сутіні – завтра
не зупиниться час за вікном,
він стане нагадувати мовчки про нас…


Рецензии