В1чна душа

Вічна душа з неба спустилась.
Вічна душа в тіло воплотилась.
Вічна душа в світ цей прийшла.
Що тут відчути хоче вона?

Ласку і ніжність маминих рук?
Мудрість поради з батьківських вуст?
Все розмаїття смаків й відчуттів?
Здатність навчатись і швидко рости?

Можливість створити тут щось своє?
Або покращити те, що вже є?
Поринуть у гамму людських почуттів-
Здається, це- просто чудовий мотив.

Чи справжнюю дружбу і вірну любов
Знаходить, втрачати, відшукувать знов?
Світ наш мінливий і дивний для нас.
Ми деколи бачимо все без прикрас.

Був друг, раптом - ворог, чи просто байдужий.
Здоровим був сам, і раптом - недужий.
Ось радість світилась, тепер- суму ніч.
Як хочеться все оце скинути з пліч.

Тож вийди на світло прекрасна душа.
Над все наймиліша лише ти одна.
Свій досвід проходиш ти тут, свій урок.
А потім полинеш у даль, до зірок.

Відкрию тебе й вийде мудрість з глибин
Для тих, хто чекає, шукає. Для всіх,
Хто зможе прийнять й збагатити в собі,
Щоб іншим віддати на благо Землі.


Рецензии