Так небезпечно на ножах!

"Говорила мама:
"Не ешь с ножа-
Будешь лучше жить!"

Слова из песни


В Украiнi справи-просто жах...
При тiй спрагi довго кровi питись?
Навiть брат iз братом-на ножах...
Тi ножi повиннi затупитись!


Рецензии