Вимови будь ласка одне слово...

***
Вимови будь ласка  одне слово, 
щоб було ніким не сказане ніколи.
Щоб чуло лише вухо та й до серця
воно дійшло, ні літерки не стерши.

Щоб нагадало щастя цілі місяці,
в яких я з біллю радісно купався.
І ніжна посмішка на твоєм лиці,
не дивлячись в яку,я майже обірвався.

Заспокійливе для тебе ціле море.
Чи потрібно щось для спокою тобі?
Я дивлюсь на небо, згадуючи гори,
словесні гори, несказані в житті.

І знову лірика гноїться в грудях,
гемофілія, так би мовити, чуттів.
Та не лікується хвороба в буднях.
Дай пігулок, щоб я нарешті опочив.

Повідомлення читані сотні разів
і побажання написані тобою.
Я все читав і мабуть зрозумів,
що без тебе не знайти мені покою.

Але чомусь з тобою тільки в мить приємно,
ти йдеш і мозок каже по яким стежкам.
Я пам’ятаю ти казала, що даремно
я тебе настільки фанатично покохав.

Любити треба так, щоб дати серце,
свободу дати та мабуть життя.
І знов питання, заради чого мертвий
валяється з любов’ю крізь сміття.


Рецензии