реальний сон
страшний реальний явний
сон
що на Україні йде війна
кровопролитна
і всі мовчать
і ті що поруч
бо платять пенсії зарплати
і ті що далі
бо не достати
бо темрява завзята
бо темрява страшна
бо може не дійде до нас
і наша хата скраю
дійде благаю Вас
подумаймо Панове
Дійде і для когось
вже буде пізно
Свидетельство о публикации №114102504332