***

Холодно, ну дуже.
Я замерзла,
йти так тяжко...
Гадаю осінь,
зимі доносить,
про наші щирі
не слова .
Але це осінь,
питань з неї
досить,
вона шкодує
почуття.
І ось зима
наздоганяє.
Дай хоч до хати,
доповзти!
Я не благаю,
з мене досить!
Не має
на серці вини.


Рецензии