не торкайся

слухай, Брат, я тебе поважаю.
тільки ти ланiв моїх не торкайся.
може ти мене зневажаєш?
ліпш до росів назад вертайся.

тут вже стільки горя налито
і тобі, і мені, нам усім.
прОстому люду правда закрита,
тож бери цей біль й подалі неси.

нам не буде щастя до поки
ми караємо Рідну Землю.
давай сiяти мир та спокій.
давай щастя народові вернем.

25.10.14


Рецензии