Нардепам

Не вдавайтесь до наклепів,
Бо не красить це нардепів,
Як і вчинки з безпорядку,
Ще й нахабність  у додатку…

Цю високу честь вам треба
Понести з землі до неба,-
Вісником,- з душею, чемним,
Людяним, а не нікчемним!

Кожен виборець вам зичить
Мати праведне обличчя,
Не мутити в справах воду,
Повернутись до народу!!!

Знати всі його потреби,
Не чекати мани з неба…
Працювати чітко гідно,
Поле, щоб плекати плідне

Де колоситься все гарно,-
Не втрачати часу марно,
А доводити до ладу,-
Бо де чинно – цінять владу!

Адже скрізь таке жахливе
Все життя, як смерч та злива,-
Тож нардепи – це надія
Українських дум та мрія…

Щоб збулися з часоплином
Журавлиним мирним клином
Славу вам нести єдину
Про щасливу Україну!!!

Господарству дати раду,
Хай плітки згинуть позаду,
Бо попереду турботи
Та вагомий віз роботи!!!
23.10.2014р.


Рецензии