Радянський Львiв

          ***


А коли побачив мiсто
То заплакав Вiн над ним
Бо прийдуть на тебе днi
Вороги вiзьмуть в облогу
І поб'ють дітей твоїх
Буде тут червоний прапор
Катування та розп'яття
І закінчиться ця влада..
Той же раб, що волю пана
Знав i не приготувався
Буде, буде тяжко битий..
Хто ж тодi спастися може?
Серце, що прощає, Боже..



      241014   11.12



*В стихотворении использованы цитаты из украинской Библии в пер. о.Рафаила (Турконяка)


Рецензии