Яран сувар
Вуч хуш я чаз гуьзел гатфар?
Ачух цав хьиз хьанва машгьур
Хуп1 гатфарин яран сувар.
Билбиларни хуьруьн нуьк1вер
Мани лугьуз гьавада ава.
Гьар са к1унт1ал - ц1аяр-руьхъвер,
Гьатта къекъвез паяда ава.
Туп-тфенгдин къалин ванар,
Сагърай лугьуз, шад я дере.
Гьар са к1вале – макьамд гьунар,
Гуьгьуьл, гьевес сад я хуьре.
К1валик-хуьруьк физ гьерекат,
Теспача я жегьил-жаван.
Сивелни хъвер, гъил – берекат,
- Яшамишрай сувар яран!
Дагълар уьлкве, - хайи ватан,
Чи миллетрин багьа накьвар!
Заз играми зи Лезгистан,
-Мубаракрай яран сувар!
Азиз, масан яран сувар,
Шадвал гайи яран нурар.
Ваз чухсагъул, гуьзел гатфар,
Чаз багъишай яран сувар!
Свидетельство о публикации №114102309694