The great idea is to be dead

I need some drugs
To control my brain
I am no good
I live in vain
Somebody kill me
Or I will do it again

I fall down
I don't know why
I can't get up
I'm sick of being denied
I'm number two
I've always been
Plan B is about me

So if I stay for one day more
It doesn't change anything at all
I scream,I shout,I am so mad
The great idea's to be dead

I swallow every word they say
I search for needle in a hay
I keep a gun under my bed
The great idea's to be dead

I wanna move a rock
I crave for more
I'm just a jerk
Who's feeling bored
Somebody shoot me
I've always been ignored

I'm sinking slowly
I don't know why
I got used to this
But still I'm sick of being denied
I'm in the very end of list
I've always been
Plan B is about me


Рецензии