Власноруч
Від нашої дурості і невтручання.
Хто захистить нас від думок злих?
Хто захистить нас від мовчання?
Може вже годі десь шукать
Винних у тому що в нас же коїться.
Може настав час самим здобувать
Те, що само по собі не зробиться.
Свидетельство о публикации №114102306838