Я не умру...

Я не умру...
Я вічно буду жити...
І у своїх віршах, і своїх піснях,
У власних дітях буду світ ловити...
Як на могилі написав Сковорода.

Я не умру...
Я вічно буду жити...
І Заповіт Шевченків  пронесу
Через роки, через віки, століття...
І я ніколи, чуєш, не умру...


Рецензии