Вона для мене зiркою була!

Хто може бути найважливіший, ніж мама?
Вона в сім*ї - світило, голова!
Вона надійна, справедлива, мудра сама -
Її поради, наче золото, слова.

Душа і чиста і прозора, як водиця -
Зеркальная, з святого джерела...
Ще й досі єї погляд мені сниться,
Вона для мене зіркою була!

Вона мені світила вдень і вночі,
Остерігала від недобрих, злих сердець...
Все бачили її, уважні, очі,
Вона була людина, накінець!

Людина, що не завжди і зустрінеш -
Не заздрісна, трудяща і проста...
Одна любов у ній жила, для нас, єдина.
Тепло і ласка, милість й доброта!


Рецензии
Моя любимая песня - ридна мыты моя... Сам не знаю почему. Очень понравились ваши стихи!

Валерий Давыдов   01.11.2014 08:38     Заявить о нарушении
Спасибо огромное. Очень хорошая песня. Моя любимая - песня Нины Матвиенко ( Мамо. ) Очень люблю петь. Рада Вашему отклику. С теплом

Раиса Андрейчук   01.11.2014 11:18   Заявить о нарушении