у чарах музики i слова...

 
…як на власному,
так і на чужому полі думок
продовжується
гра у людяність,
гра без правил у ненависть,
і повним щезанням пам’яті…
та завжди є перешкоди,
а коли вони вже є –
крає душу
зневіра неспокоєм,
рубцює серце,
дратується болем учора,
і горнеться доля до мрії,
обіцяної волі –
у чарах музики і слова
залишаються долі!..


Рецензии