Невже...

Невже мене ти не кохаєш?
Я бачу смутні твої очі.
Я чую любий, як зітхаєш,
Як обіймаєш неохоче.

Невже, коханий, маєш іншу?
Чом повертаєшся так пізно?
До мене ставишся все гірше...
О, як від цього серце тисне!

О, як же тяжко розлучатись -
До тебе хочу притулитись
І так навік, разом, зостатись...
Не сперечатись, розумітись.

Та чи втримаю тебе, любий -
До почуттів моїх байдужий...
В наш, теплий, дім несеш, лиш, згубу -
Люблю тебе, серденько, дуже!


Рецензии