люструють тих, хто цiлував Вам руки

Від болю плаче Україна-мама,
Її собаками бандерівці цькують,
Ножами гострими наносять в серце рани,
Злетіти в небо як лебідці не дають.

Поля знівечені, хлюпоче кров фонтаном,
І ледь жевріє вогник у душі...
Благаю, не вмирайте, мила мамо!
Нацисти ще потраплять до тюрми!

Люструють тих, хто цілував Вам руки,
Та економіку із ями витягав...
Так, нині у керма - продажні с...ки,
Бо пацюків орел нагодував.

Ось хто агресор та підступний вбивця,
Вирощує і плодить пацюків,
Бо правди як вогню, лишень, боїться,
І хоче мати в пазурах рабів.

... А пацюки... вони повимирають,
А може, до Америки втечуть...
І чорні хмари в небі позникають,
Бо рани гояться, коли в добрі живуть...


Рецензии