Hyper-Inflashion Hopes
где замертво пали - на sand - херувимы
Мы - встретили Боhа - в стиле тебя ...
brain долго - казнил
отвергая - попытки
кто !
still drilling-out our brains
- Yea
ну , вот и
извини , подошол :
- Do you suppose a wine on the beatch
weekend which spelled out of action - ?
- Dirt deers - фак ов ми
эттэмпты , пятнашки ...
Big Jack is colored yellow
- Big Jack , high leg
May mamЪ me ride to the city und get it fetchin' greatly - back ?
Свидетельство о публикации №114102100852