Забуду

Ти чуєш музику сумну,
Мінорні ноти мого серця.
Чи я пройду, чи я мину?
Чи біллю більше не озветься?

Скажи, що вже мене не чуєш,
В собі ж я сили ще знайду...
Життя з початку побудую.
Ти, знаєш, - краще я піду...

Ти, чуєш, музика звучить?
І біллю стукотить у грудях.
Це стон, сумна мелодія душі,
Все, що було в тобі, забуду...


Рецензии