Бринить в моiй душi

Незвичний інструмент бринить в душі,
Торкає потаємні, непомітні  струни.
так не природно це в тиші звучить,
І брязкає, і хлюпотить, і навіть білю студить…

Я думала, я   мріяла   і  так хотіла…
Я йшла, шукала  - не знайшла…
Надіялась на чудо, прагла дива,
І знаю, знаю, знаю, що змогла б!

 Я знаю, що змогла б, але не встигла…
 Застигла біль в моїй душі…
 Завмерла,  перестала дихать…
 і це мене страшить…;;


Рецензии