UNDE ESTI?

           20.06.2009 год.
            M I L A N O
              (Mold.)
Unde esti,geme rana deschisa in suflet
Unde esti,plinge frunza de tei in amurg

Unde estii,mai suspina izvorul ,ce cumpat
Ce sa fac,Ca din nou pin-la tine s-ajung.

Iarta-ma ,daca-am fost nu prea bine cu tine
Ciarta-ma cu dulceata sarutului tau.

Schusa-ma-pentru dorul ce-l port ani cu mine
Chiama-ma sa ma-ntorc, fara tine mi-e greu.

Lasa-ma,sa-ti minghii parul alb de matasa,
Lasa-ma sa-ti alin cu-n suris inima...

Te iubesc!-ca pe-o mare ce valul isi varsa
Scumpa mea!,tu esti viata si dragostea mea.

Chiama-ma,sa-ti mai sorb linistit supararea
Sa-ti mai cint cintul meu ,cel mai drag...

Chiama-ma si vegheaza-mi in vis alinarea
Mine vin,Tu cu dor doar asteapta-ma,n prag.


Рецензии