Знайди мене. Вiдкинь мене

Знайди мене на фото.
На фото якого не існує.
В часі тому що не настав.
В місті яке руйнує.

Знайди мене у ній.
В тій що давно кохаєш.
Серце котрій картаєш.
Посмішкою вбиваєш.

Мене ж відкинь з серця.
Та спробуй якнайдалі.
Бо я не відлітаю.
Хоч повинна в ідеалі.


Рецензии