нас

нас не існує в паралельній реальності
де звуки мають колір, а люди живіші за музику,
де мозок стає на горло сентиментальності,
а обіцянки туго зав'язані вузликом.
наші ноги не будуть ходити долиною правди,
до океану надії та віри ми не торкнемось ,
взмозі лише кров лити гранатову
нещадно на ковдрі залишені кимось.
нашого носу не торкнеться мирне повітря,
ми не відчуєм яка на смак істина,
на долю випав найгірший момент тисячоліття
де жоден не знає чи вистоїть.
наш світ - погано відзнята трагікомедія,
ми взявшись за руки потопаємо у формальності,
у іншій сусідній дійсності досі живе надія
та нас, на жаль, не існує в паралельній реальності.


Рецензии