Салавей и варона
З сваяцтвам стала к яму лесць
Ты младшы брат, а я сястра
Давай мы разам будзем пець
З табой мы пташкі ого-го
Якія крыллі, і насы
А які дзіўны ў нас віт
Якія маем галасы
Нам пазавідуе ўвесь лес
Ласі мядзведі і ваўкі
Даваць канцэрты з табой будзем
Якія ў нас з табой гадкі
Увесь зямны мы шар аб'едзем
Нам хлопаць будуць небяса
Паўліны нават папугаі
Панікне іхняя краса
Нам жыць нягожа па сабе
Ва ўсім табе я памагу
Хоць я і больша за цябе
Но я табою не гарджу
За гэту чэсць вялікі дзякуй
Хай не упадзе твая карона
З табою нам не па пуці
Я салавей, а ты варона
Свидетельство о публикации №114102009211