Це ж треба так зустрiтись..

Розумний, гарний та ніжний
і не такий як  інші всі…
Ти дуже дивовижний
і чистий у душі.

Кому розкажеш, не повірять
і  я  нікому й  не скажу,
але все якось  дивно
і думаю оце сиджу…

Потрібно це мені? Не знаю…
Не можу зупинитись…
Розумний голос зневажаю,
це треба ж так влюби…
                …зустрітись.


Рецензии