Ти снишся мен

Мені сьогодні сон наснився,
 Що  ніби двоє: він,  вона…
 Що він на неї так  дивився…
 Дивився,    але  із-даля…

 Дивився так, ніби його вона,
 Дивився і очей  не  опускав,
 Ну,   а  вона  - вона  сумна…
 Чому така  –  він добре знав…

 Прощальний  погляд   слізний,
 У   кожного   своє     життя…
 Очей цілунок непомітний,ніжний.
 Прощай! Хороший   мій, прощай…

 А в тих очах весь сум кохання,
 У тих очах стальна  рішучість,
 У них  і щастя, і  страждання,
 І сила  волі... тільки штучна…

 Такий сьогодні  сон  наснився,
 І ніби, я, ото   у  сні   була…
 Мені здалось  - це  ти дивився,
 І  знав ,  чому   душа   сумна…


Рецензии