Хай буде мир!
хай добрий урожай вродиться.
Всім людям добрим на землі,
щоб іли хліб і жили всі!
Не треба смути і війну.
ІІ напевно прокляну...
Як отче наш ти прочитай...
І миру, миру всім бажай!
Хай діточки наші ростуть,
сади цвітуть ,пташки співають.
І бомби хай не пролітають!
Щоб діти малі тай дідки
не боялись вийти із хатки...
Ні,не треба !Страх який!
Хай буде мир і хліб святий!
Свидетельство о публикации №114102005617