Нiч замрiяна
Світить місяць залюбки,
До зірок я бачу сходи,
Бач вітають нас зірки.
Срібне сіно пахне тм'яно,
Твого тіла ніжна мить...
Поцілунка смак духмяний,
Чарка радощів п'янить.
А любов - наша провина,
Сум, як піну, з душ здійма,
Білі блиснули коліна,
Щастя більшого нема.
Свидетельство о публикации №114102004426
Татьяна Лисненко 10.01.2016 18:54 Заявить о нарушении
З повагою, Віталій.
Виталий Меланич 15.01.2016 20:23 Заявить о нарушении