Пiдкрадаeться зима

Вже коротша стала днина,
Десь курличуть журавлі.
В буси вбралася калина,
Лист опалий на землі.
Іней ранками встеляє,
Срібним блиском деревА...
Вітер виє, завиває -
Підкрадається зима!


Рецензии