Душа!

…у чорній каламуті ночі
в сліпім напружені літає
не обминає тишу, мовчки
у плюскіт зливи упірнає,
думок знесилюючих хоче
сама звільнитися, одна
в натхненні крила розправляє
не догораючи Душа!..


Рецензии