верби кучерявi

/06.10.12/
Низько, верби кучерявi,
              над ставком схилились.

В воду, чисту та дзеркальну,
              цiлий день дивились.

На вiтру чесали коси,
              нiжно шелестiли.

Мiж собою розмовляли,
              тихо шепотiли.

Завiтала до них осiнь,
              в жовтi сукнi вдiла.

Довгi коси кучерявi,
              дощиком помила.

Як дiвчата, в нових сукнях,
              верби красувались.

Пiд пiснi легкого вiтру,
              чарiвно хитались.


Рецензии