нiчка темно-синя

04.10.12
Десь за лiсом, за високим,
            сонечко сховалось.
Нiчка темна, синьоока,
                тихо пiдiкралась.

Та розсипала по небу,
                зiрочки яскравi.
Колискову у садочку,
               пташки заспiвали.

Мiсяць по травi розкидав,
               срiблястi перлини.
В рiчцi нiжки полоскае,
                як мала дитина.
 
Бiлим молоком пролився,
                на водi прозорiй.
Погукав помити нiжки
                нiченьку i зорi.

Вранцi сонце позбирае,
               срiблястi перлини.
Ляже спати за горою,
                нiчка темно-синя.


Рецензии