ми подорожнi...

 
…наосліп летіли: видіння, омани,
гукали з натуги таємні тумани
от безнадійності, до послідовності
ми подорожні – ми власники долі…
сторожко Бог споглядає в терпінні
ставить покаяння мить на коліна
кожного з нас…


Рецензии