Розбила душу
Ти мені розбила душу,
Завдаючи болю…
Чорний ворон в небі кружить
Де моя тополя.
Все одно на серці ніжність,
Ніби поруч щастя.
Кучугури тануть сніжні,
Мов весни причастя.
Феніксом здіймусь кохана,
Бо любов палає…
Та свята , глибока рана
Світ весь закриває.
Свидетельство о публикации №114101902024