Тобi наврочу

Все ті ж розламанії хати,
Лише природа бавить зір.
Нещасна ти Вкраїна - мати,
Та будеш ти щаслива, вір!

Прийде ще і до тебе свято -
Тоді, як квітка розцвітеш,
Страждать зосталось небагато,
Народ твій любить тебе, всеж!

Він віднайде усе можливе,
Щоб бідноті настав кінець ...
До тебе, ненечко вродлива,
Байдужих не знайдеш сердець!


Рецензии