Океане
хай зімкнеться биста хвиля вод,
океане я занурюсь, бігме,
від реалій,і всіх моїх думок.
буду плити стільки скільки зможу
може я забуду хоч на мить
про війну що так мене тривожить,
про усе що так мені болить,
я вдивляюсь дуже дуже довго
в фото тих кого уже нема.
я живу із невідкупним боргом,
це вже друга в нас така зима...
Свидетельство о публикации №114101910487