***
Зайиф хьана къекъвезва къе
Мих хьиз акьуна вун яр зи виле
Пашман гьеле туна зун на рекъе
Дарман ийиз къе жуван чандиз
Рехъ хьана заз акьван дардиз
К/ан жез еб вегьез гардандиз
Багъмишна и дуьня кадариз тадиз
Свидетельство о публикации №114101809575