Хоч би що

Майбутнє, тому і майбутнє,
Бо має   бути хоч би  там що,
Попри всі наші чвари і будні,
Попри пошуки сенсу  чогось,
Майбутнє прийде не  запитавши
Його хтось чекає, чи ні?
Майбутнє є  має  бути  завжди
Чи згодні із ним, а чи ні? 
Минуле  судять охоче,
Так завжди,
Воно відійшло  в небуття,
Майбутнє дійсно єдине варте,
Щоб  просто почати   життя!
18.10.2014


Рецензии