стежками долi йду до мрiй

…за смугою далеких згадок про своє дитинство
десь у минулому живе – душі світанок дивний,
в задумі здійснення, без смутку пам’яті, щосили
рвусь сонця променем до ранку росяної мрії
до необмежених думок сягну благанням вітру
за тайним обрисом надії, де лиш Любов ясніє
блукають дивовижні тіні наступаючого літа…


Рецензии