Заспокой мене...
Тут іноді важко, не в цьому річ...
Я шукав би дороги по картках гугл,
Як би знав, що не будемо пліч о пліч...
Там де нас нема, звісно, краще,
Але для чогось існуємо саме тут.
Я пішов би чи течією б поплив напризволяще,
Проте, ти і є тепер мій маршрут...
Ах як солодко, вранці в очі
Задивлятись без сорому, час без меж...
А по-під Києвом, такі зорі посеред ночі...
Я вже сумую без тебе... Ти теж?
Свидетельство о публикации №114101804806